Siljekatrinee -

byen och sleepover !

 • 31.03.2012kl.13:10
 • ( 2 )

Hei hei !

Om rundt en og en halv time så fyker jeg til byen med jannicke og camilla. Skal shoppe litt,lenge siden sist jeg shoppet. Jeg skal også ligge over til jannicke. Bla bla bla bla,jeg finner ikke på mere å skrive om... Ha en fin lørdag da folkens !Heihå!

Og takk til alle dere som sa god bedring og sånnt i forriege innlegg

Silje♥

The secret history of my life ....

 • 30.03.2012kl.20:37
 • ( 5 )

Først vil jeg bare si at dette innlegget er ikke ment for at jeg skal få oppmerksomheten deres og sånnt. Men tenkte bare å informere dere litt om meg selv da... Dette er veldig serriøst,så håper folk kan la være å kommentere bare dritt ! Denne teksten skrev jeg for rundt 2 månder siden..

Japp,da har jeg "mannet" meg opp til å fortelle dere noe. Er litt vanskelig å skrive om dette,men skal prøve så godt jeg kan..

Det hele begynte da i fjor januar/februar.. Jeg sluttet med å spise,ikke fordi jeg følte meg feit eller noe,men jeg sluttet bare. Jeg droppet frokost,lunsh og kveldsmat og det gjorde jeg hele tiden. Noe som ikke var så veldig bra.. Det begynte å komme mot den perioden der jeg måtte skippe de 2-3 siste turn treningene mine siden jeg hadde lite av energi. Det nermet seg sommer og mamma og pappa ble veldig bekymret over meg fordi jeg så "syk" ut og var veldig sliten og slapp. Vi snakket først med legen og skulle finne ut om hva det var og sånnt. Det var egentlig ikke noe spessielt i den grunn,men jeg var jo underernert. Jeg veide rundt 39kg og hadde BMI på 19 eller noe. Det er ikke så normalt til at jeg er 14 år og er veldig høy og sånnt. Pappa og mamma ringte til BUP (psykolog,lege) for at jeg skulle snakke med de og sånnt. Jeg fikk mange spørsmål og mange av de var vanskelig å svare på. De på BUP fant ut at jeg skulle ha sånn legeundersøkelse sånn at de skulle passe på meg sånn at jeg ikke gikk ned osv.. Jeg gikk der 2 ganger i uken hver uke. Det gikk jo forsovidt greit. I august engang så fikk jeg vite at jeg hadde Anorexia og det kom jo ikke som en bombe akkuratt fordi jeg kjønnte nesten det siden jeg er jo veldig tynn og sånn.. Jeg hadde et jævlig helvette for å si det rett ut.. Jeg hadde mange ganger planer om å ta livet mitt,tenkte at jeg ikke trengte å leve mere og jeg ikke var verdt noe i det hele tatt.. Jeg snakket med psykologen om det og det har hjulpet meg masse siden den tid jeg kom på BUP første gang i fjord. Anorexi er et jævlig helvette og jeg hater det. Største drømmen min er at jeg ikke har anorexi mer og at jeg bare blir helt frisk igjen som før. Men det vil nok ikke skje på 1,2,3 heller og det vet jeg. Det er fortsatt sånn at jeg vil ta livet mitt,men har aldri noen planer om hvordan. Bare hente en kniv i skuffen og gjøre det. Jeg vil jo egentlig aldri gjøre det og det skal jeg aldri gjøre heller. Det er vanskelig å beskrive hvordan jeg har det i hverdagen. Jeg kan se veldig glad ut på utsiden,men insiden vet du ingenting om.. Alt er så vanskelig og jeg vil bare glemme alt... Hvorfor måtte dette skje akkuratt meg ? LIFE SUCKS..

Vær så snill å ikke gjør samme tabben som meg. Du vil få igjen.. Du får det rett i fjeset for å si det sånn.. Please ikke gjør det bare fordi du føler deg "feit",ikke vel og alt... Det er en veldig farlig sykdom og du kan dø av det. Heldigvis har jeg ikke blitt lagt inn på sykehuset.. Bare sier det for at dere ikke skal ha det jævlig.. Gjør som dere vil for jeg bestemmer ikke over dere,men en ting.. DET ER IKKE LURT I DET HELE TATT !


.......

Påskeferie !!

 • 30.03.2012kl.15:41
 • ( 2 )

Hei!

Endelig påskeferie♥ Har ventet på det i en evighet. Jeg og familien skal til østersund på et hotell,husker ikke hva det heter. Skal ta bilder og sånnt. Blir ikke blogging når jeg er der,men blogger vel dagen før vi drar dit. OMG...! Når jeg våknet i morrest så var det snø ute. Hva er det for noe? Trodde det skulle bli sommer snart,men så snør det.. 


Det var ikke så mye snø,men det er jo noe..


God påske godt folk!

Planer for påsken?

Silje♥

inspo

 • 29.03.2012kl.21:03
 • ( 2 )Ahh,love<3

Hva synes du?

Silje♥

Ma sistah !

 • 29.03.2012kl.20:32
 • ( 2 )Love u<3

Silje♥

svar på spørsmålsrunden

 • 28.03.2012kl.16:44
 • ( 1 )

Hva er ditt beste minne?

Det er jeg ikke helt sikker på egentlig

Hvis du skulle synge én sang for presidenten av USA hvilken hadde det blitt?

Oi,det var litt vanskelig. Kanskje Miley cyrus - stay ? 

Hva synes du, helt ærlig om idretten cheerleading?

Det er en helt grei idrett egentlig. Likte det,men det var ikke min ting egentlig. Turn er min ting. For å si det sånn er jeg litt for pysete til å gå på cheerleading

Liker du muffins?

Ja

favoritt butikk?

Bik bok og gina tricot

favoritt klesplagg?

Det spørs egentlig. Om sommeren Short,ahh love it. 

favoritt sko?


LoveLove


beste arist/band?

Miley cyrus,Justin bieber og Rihanna

hva syns du om bloggen min?

Den er fin den

vurdere den?

Kan jeg vel :)

hvorfor begynte du å blogge?

Fordi alle andre gjore det og det virket interresant

hvilke blogger leser du?

Leser utroolig mange blogger. L0ve,tcmn,tuvaw,monaaruud,marenviks,auroramohn,mhaansen,ellarolseth og flere

Hva liker du ved å blogge?

Få tilbakemeldinger

Hvorfor blogger du?

Er egentlig ikke helt sikker. Gøy å få tilbakemeldinger

hvordan har du laget designet? :)

Se på høyre side nederst så står det hvem som laget designet :)

Beste minne så langt i år?

Alle konfirmarsjonsmøtene,tæhæ.. 

Hvor mange blogger har du hadd før?

Oi,haha. Det er mange. Har vel hatt 123468987654 blogger før.. 

Hvordan har du det etter du byttet skole?

Jo,takk som spørr ! Har det veldig fint ja

kofror valgt du Humanetisk konfimarsjon?<3

Vet egentlig ikke. Fordi jeg ikke er kristen og ikke ville i kirka.. Sorry,hvis det er noen som er kristne der ute,men det er ikke min ting å gå i kirka..

Håper dere fikk svar på det dere lurte på,noe dere lurer på til neste gang?

Silje♥

OVERSKRIFT ?

 • 28.03.2012kl.14:01
 • ( 0 )

Heia!

Kom nettopp hjem fra pirbadet. Var der med trivselsleder gruppa. Koselig,men samtidig litt kjedelig. Svarer på spørsmålsrunden i dag så det er fortsatt mulighet til å spørre om noe. Link til spørsmålsrunden. 

Silje♥

1,5 kg !

 • 27.03.2012kl.18:29
 • ( 2 )

Lykkerus ♥

Pappa og Petra kom hjem fra karlstad i natt også kom de med 1,5 kg godteri til meg og søsknene mine. Ahh,love. Frister jeg dere ? Mehe

Silje♥

27 mars 2012 !

 • 27.03.2012kl.16:10
 • ( 3 )

HeiHei!

Woop,woop det er 3 dager igjen så er det påskeferie. Gleder meg utrolig masse. Skal muligens på hytte i åre,østersund eller noe med familien i påska. Lover å ta bilder,men det blir ikke blogging siden det ikke er nett,mest sansynlig. Var tilbake på skolen i dag etter jeg har vært syk i mange dager. Litt godt å komme seg ut og ikke være sofa liggende. Kino godt! Tæhæhæ. Var på kino i går og så prosject x med søsteren min. 

Minner om spøsrmålsrunden http://siljekatrinee.blogg.no/1332751868_sprsmlsrunde.html <--- link

Silje♥

Spørsmålsrunde

 • 26.03.2012kl.10:51
 • ( 9 )

Hei♥

Tenkte jeg kunne kjøre igang en spørsmålsrunde. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre så skal jeg svare. Svarer på alt egentlig. Svarer til helgen,muligens det blir på video. Får se hva jeg gjør


/ arkivet

Silje♥

siljekatrinee

15 Trondheim

Hei! Jeg heter Silje. Er 15år,fra tromsø,men bor i trondheim. Her kan du lese om hverdagslivet mitt,outfits og det meste. Håper du liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits