Siljekatrinee -

vinn kinobilletter til American Reunion ! !

  • 09.04.2012kl.14:17
  • ( 1 )

Jeg er med for å vinne kino billetter til American Reunion ! ! Bli med du også  http://kampanje.blogg.no/1333526851_vinn_kinobilletter_ti.html <--- Link til konkurransen

 

Klikk play for å se traileren til American Reunion!

KLIKK HER for mer informasjon om konkurransen der du kan vinne kinobilletter til American Reunion!

The secret history of my life ....

  • 30.03.2012kl.20:37
  • ( 5 )

Først vil jeg bare si at dette innlegget er ikke ment for at jeg skal få oppmerksomheten deres og sånnt. Men tenkte bare å informere dere litt om meg selv da... Dette er veldig serriøst,så håper folk kan la være å kommentere bare dritt ! Denne teksten skrev jeg for rundt 2 månder siden..

Japp,da har jeg "mannet" meg opp til å fortelle dere noe. Er litt vanskelig å skrive om dette,men skal prøve så godt jeg kan..

Det hele begynte da i fjor januar/februar.. Jeg sluttet med å spise,ikke fordi jeg følte meg feit eller noe,men jeg sluttet bare. Jeg droppet frokost,lunsh og kveldsmat og det gjorde jeg hele tiden. Noe som ikke var så veldig bra.. Det begynte å komme mot den perioden der jeg måtte skippe de 2-3 siste turn treningene mine siden jeg hadde lite av energi. Det nermet seg sommer og mamma og pappa ble veldig bekymret over meg fordi jeg så "syk" ut og var veldig sliten og slapp. Vi snakket først med legen og skulle finne ut om hva det var og sånnt. Det var egentlig ikke noe spessielt i den grunn,men jeg var jo underernert. Jeg veide rundt 39kg og hadde BMI på 19 eller noe. Det er ikke så normalt til at jeg er 14 år og er veldig høy og sånnt. Pappa og mamma ringte til BUP (psykolog,lege) for at jeg skulle snakke med de og sånnt. Jeg fikk mange spørsmål og mange av de var vanskelig å svare på. De på BUP fant ut at jeg skulle ha sånn legeundersøkelse sånn at de skulle passe på meg sånn at jeg ikke gikk ned osv.. Jeg gikk der 2 ganger i uken hver uke. Det gikk jo forsovidt greit. I august engang så fikk jeg vite at jeg hadde Anorexia og det kom jo ikke som en bombe akkuratt fordi jeg kjønnte nesten det siden jeg er jo veldig tynn og sånn.. Jeg hadde et jævlig helvette for å si det rett ut.. Jeg hadde mange ganger planer om å ta livet mitt,tenkte at jeg ikke trengte å leve mere og jeg ikke var verdt noe i det hele tatt.. Jeg snakket med psykologen om det og det har hjulpet meg masse siden den tid jeg kom på BUP første gang i fjord. Anorexi er et jævlig helvette og jeg hater det. Største drømmen min er at jeg ikke har anorexi mer og at jeg bare blir helt frisk igjen som før. Men det vil nok ikke skje på 1,2,3 heller og det vet jeg. Det er fortsatt sånn at jeg vil ta livet mitt,men har aldri noen planer om hvordan. Bare hente en kniv i skuffen og gjøre det. Jeg vil jo egentlig aldri gjøre det og det skal jeg aldri gjøre heller. Det er vanskelig å beskrive hvordan jeg har det i hverdagen. Jeg kan se veldig glad ut på utsiden,men insiden vet du ingenting om.. Alt er så vanskelig og jeg vil bare glemme alt... Hvorfor måtte dette skje akkuratt meg ? LIFE SUCKS..

Vær så snill å ikke gjør samme tabben som meg. Du vil få igjen.. Du får det rett i fjeset for å si det sånn.. Please ikke gjør det bare fordi du føler deg "feit",ikke vel og alt... Det er en veldig farlig sykdom og du kan dø av det. Heldigvis har jeg ikke blitt lagt inn på sykehuset.. Bare sier det for at dere ikke skal ha det jævlig.. Gjør som dere vil for jeg bestemmer ikke over dere,men en ting.. DET ER IKKE LURT I DET HELE TATT !


.......

Jeg

  • 25.03.2012kl.19:23
  • ( 2 )

♥  Har 5 søsken

♥ På fritiden liker jeg å være med venner og turne

♥ Jeg er utrolig utålmodig

♥ Hater trange og småe heiser

♥ Hater edderkopper

♥ Jeg hater å stå i kø på butikker og sånnt hvis jeg har det travelt,da blir jeg enda mer stressa enn det jeg er/var

♥  Elsker å se på Home and away og One tree hill

♥ Skal konfirmeres 6.mai 2012Dette var bare noe om meg,hvis det er noe dere lurer på så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg svare.. Noe du viste?

Silje♥

siljekatrinee

15 Trondheim

Hei! Jeg heter Silje. Er 15år,fra tromsø,men bor i trondheim. Her kan du lese om hverdagslivet mitt,outfits og det meste. Håper du liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits